Ro og glæde i hverdagen

med Phie Høstrup

Mit navn er Phie, og jeg er 28 år gammel. Min hverdag er fyldt med familietid, mine veninder og sport. Jeg har en faglig baggrund inden for idrætsvidenskab og elsker at være aktiv og på farten. Jeg elsker at dyrke alt lige fra aerobics til crossfit eller at cykle mountainbike med min far i skoven. I samme forbindelse er jeg særlig opmærksom på at behandle min krop godt, særligt fordi huden er kroppens største organ. I mange år har jeg udelukkende ‘renset’ min hud ved at stikke hovedet under den kolde hane, men jo ældre jeg er blevet, er jeg blevet opmærksom på, at rense min hud skånsomt med skum i badet. Jeg er også blevet meget mere opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger, da jeg er sensitiv overfor særligt parfume.

Hvad er selvforkælelse for dig?

Selvforkælelse for mig kan komme i mange forklædninger, men den jeg nyder absolut mest gavn af er at dyrke yoga. Yoga for mig er tid til fordybelse. Tid til at være tilstede i min egen krop og tid jeg dedikerer til at være mig - præcis som jeg er. Når jeg dyrker yoga, og tilmed når jeg underviser andre, fokuserer jeg på at mærke min krop og dens signaler. For mig er det vigtigt ikke at stille krav til min krops fysiske kunnen eller formåen. Det er vigtigt for mig at være til stede og på den måde komme ned i gear.

"Jo ældre jeg er blevet, og jo mere jeg har rejst, er jeg blevet opmærksom på vigtigheden af solcreme for at beskytte min hud. I spænding venter jeg kun på en solcreme eller ansigtsmist fra LYKKEGAARD, som jeg kan integrere i min hudpleje. Derudover er jeg glad for at rense min hud, imens jeg er i bad, da jeg føler det speeder processen op og er mere praktisk end at gøre ved håndvasken.

Har du et hemmeligt beauty trick til læserne?

Fugt, fugt, fugt. Når jeg skal ud eller pynte mig lidt ekstra, bruger jeg olie på mine arme og kraveben for at ‘highlighte’ dem. For mig er sund og velfugtet hud enormt flatterende og, jeg synes, det får huden til at se så sund og stærk ud.

"Jeg bruger ‘Age Gracefully’  med hyaluronsyre fra LYKKEGAARD både morgen og aften, da jeg aldrig har oplevet en creme, der får min hud til at føles på den samme måde. Produktet efterlader min hud velfugtet og smidig resten af dagen, hvilket jeg sjældent synes, at andre produkter kan.

Mit navn er Phie, og jeg er 28 år gammel. Min hverdag er fyldt med familietid, mine veninder og sport. Jeg har en faglig baggrund inden for idrætsvidenskab og elsker at være aktiv og på farten. Jeg elsker at dyrke alt lige fra aerobics til crossfit eller at cykle mountainbike med min far i skoven. I samme forbindelse er jeg særlig opmærksom på at behandle min krop godt, særligt fordi huden er kroppens største organ. I mange år har jeg udelukkende ‘renset’ min hud ved at stikke hovedet under den kolde hane, men jo ældre jeg er blevet, er jeg blevet opmærksom på, at rense min hud skånsomt med skum i badet. Jeg er også blevet meget mere opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger, da jeg er sensitiv overfor særligt parfume. 

Hvad er selvforkælelse for dig?

Selvforkælelse for mig kan komme i mange forklædninger, men den jeg nyder absolut mest gavn af er at dyrke yoga. Yoga for mig er tid til fordybelse. Tid til at være tilstede i min egen krop og tid jeg dedikerer til at være mig - præcis som jeg er. Når jeg dyrker yoga, og tilmed når jeg underviser andre, fokuserer jeg på at mærke min krop og dens signaler. For mig er det vigtigt ikke at stille krav til min krops fysiske kunnen eller formåen. Det er vigtigt for mig at være til stede og på den måde komme ned i gear.

"Jo ældre jeg er blevet, og jo mere jeg har rejst, er jeg blevet opmærksom på vigtigheden af solcreme for at beskytte min hud. I spænding venter jeg kun på en solcreme eller ansigtsmist fra LYKKEGAARD, som jeg kan integrere i min hudpleje. Derudover er jeg glad for at rense min hud, imens jeg er i bad, da jeg føler det speeder processen op og er mere praktisk end at gøre ved håndvasken."

Har du et hemmeligt beauty trick til læserne?

Fugt, fugt, fugt. Når jeg skal ud eller pynte mig lidt ekstra, bruger jeg olie på mine arme og kraveben for at ‘highlighte’ dem. For mig er sund og velfugtet hud enormt flatterende og, jeg synes, det får huden til at se så sund og stærk ud.

"Jeg bruger ‘Age Gracefully’ fra LYKKEGAARD både morgen og aften, da jeg aldrig har oplevet en creme, der får min hud til at føles på den samme måde. Produktet efterlader min hud velfugtet og smidig resten af dagen, hvilket jeg sjældent synes, at andre produkter kan."

BLOGGENS ANBEFALINGER