Få inspiration til din nye rutine med Clara Lykkegaard - LYKKEGAARD

Få inspiration til din nye rutine med Clara Lykkegaard

 

Start det nye år med Clara Lykkegaard  

Juletiden er så småt ved at ende, og vi ser frem til det nye år med store forventninger. Mange af os har et stort ønske eller et mål, som vi gerne vil realisere i det nye år. Du har måske længe ønsket at gøre noget godt for dig selv, men har ikke haft tid og overskud til at starte. Januar er den perfekte måned til at skabe nye vaner og rutiner, som hænger ved. En ny vane, som både er godt for krop og sind, er en hudplejerutine. Mange finder det meditativt at pleje huden, det skaber en velvære og giver et pusterum i den ellers travle hverdag. Hos LYKKEGAARD mener vi, at du fortjener at blive forkælet hver dag. Derfor har vi spurgt Clara Lykkegaard, hvordan hendes hudplejerutine ser ud, så du kan få inspiration til dit nytårsforsæt. 

Få inspiration til din nye rutine med Clara Lykkegaard

Hvad er din go-to hudplejerutine? 

Jeg starter min dag med at rense mit ansigt med Cleansing Foam og dupper derefter mit ansigt med Micellar 3In1 Face Tonic på en vatrondel, hvorefter jeg slutter af med min yndlings dagcreme (Anti-Pollutive Protective Face Cream).

Om aftenen bruger jeg igen Cleansing Foam og Face Tonic for at fjerne make-up og rense huden for snavs. Jeg afslutter dagen med min natcreme (Revitalizing Moisture Night Cream), som får lov til at arbejde hen over natten. 

Hvordan startede du din hudplejerutine?  

Jeg startede med at finde ud af, hvilken hudtype jeg har. Det er afgørende at kende sin hudtype, så man kan give huden den rette pleje og omsorg. Da jeg så startede min hudplejerutine, satte jeg et mål om at gøre min hudplejerutine til en del af min hverdag og derved gøre noget godt for mig selv. Med tiden er det blevet en helt naturlig del af min hverdag, og jeg elsker at forkæle min hud med sunde, nærende og lækre produkter. 

Kan du mærke forskel på din hud efter du startede din hudplejerutine?

Ja, det kan jeg helt sikkert. Jeg kan mærke, at min hud er mere ren, da jeg får renset den grundigt hver dag med ordentlige produkter, og jeg får derfor også færre urenheder.  

Hjælper din hudpleje dig på andre måde end med din hud? 

Jeg nyder og tager mig tid til at pleje min hud, især mit ansigt, da det er rigtig vigtigt. Jeg synes derudover også, at det er dejligt at vide, hvilke ingredienser jeg smører på min hud og ved med sikkerhed at det er ingredienser, som kun gør noget godt. Dette giver mig derfor mere velvære og jeg kan bevæge mig ud og vide, at min hud f.eks. er beskyttet mod forurening, hvilket giver mig tryghed.  

Har du tid til din hudpleje rutine hver dag?

Nogle dage når jeg det ikke, men de dage sker som oftest, når jeg er på farten. Jeg tænker altid over det, hvis jeg ikke når det eller har glemt mine rutine-produkter, da jeg helst vil nå min hudpleje rutine hver dag. Jeg sørger derfor mest mulig for at nå det. 

Hver gang jeg f.eks. skal sove et andet sted end hos mig selv, har jeg altid en lille toilettaske med, hvor jeg kan have mine yndlings go-to produkter i. På den måde ved jeg, at jeg har min produkter med, og derfor er der ingen grund til ikke at gå igennem min hudplejerutine, da jeg ved, at det kun gør noget godt for min hud.

Hvad gør du så de dage, hvor du ikke har tid til din hudplejerutine?

Når jeg for eksempel er ude, lader jeg egentlig være med at bruge andres produkter, da jeg helst ikke vil bruge andet end det min hud er vant til, og venter derfor med at gå igennem min hudplejerutine til jeg er hjemme igen.

Har du andre former for hudplejerutiner, som du ikke gør hver dag, men måske 1 gang om ugen eller 1 gang om måneden? 

Jeg sørger for at rense min hud ekstra grundigt med LYKKEGAARDs Facial Scrub Mask, da den fjerner alle døde hudceller og generelt renser ansigtet mere grundigt. Den bruger jeg helst 1 gang om ugen.

Har du nogle gode råd til dem, der vil starte på en hudplejerutine, men ikke ved, hvor de skal starte?

Jeg synes, at de skal finde ud af, hvilket slags hudtype de har og på den måde finde ud af om deres hud har brug for fugt eller fedt m.m., så de kan få den rigtige balance i huden. Derefter er det bare at få købt de rigtige produkter.   

Har du andre (skønheds) tips og tricks?

Huden forbliver flot og sund, hvis den bliver plejet og passet på med de rigtig produkter. 

 

Tilbage til blog