Indre og ydre sundhed

MED LISA GOTHENBORG

Jeg hedder Lisa, er 26 år gammel og bor i København. Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut. Derudover har jeg min egen virksomhed “Fromwhereimove” hvor jeg tilbyder coaching og programlægning til alle der ønsker at få hjælp med deres løbetræning eller kombinationen af løbe- og styrketræning.Bevægelse og træning er ikke bare en kæmpe del af mit arbejde, men også en stor del af min fritid - især løbetræning. Jeg elsker at kombinere hård præstationsrettet træning med blødere former for bevægelse som yoga og meditation. Velvære er nemlig en kæmpe værdi for mig, og derfor går jeg meget op i daglige selvkærlige handlinger og vaner. Hudpleje er en af disse ting, som er vigtigt for mig rent velværemæssigt.

"Hudpleje er en af disse ting som er vigtigt for mig velværemæssigt"

Hvad er selvforkælelse for dig?

At være bevidst, tilstedeværende og nærværende i min hverdag, så jeg altid kan mærke efter, hvad jeg har brug for i en given periode. Det kan nemlig skifte fra periode til periode. Men dybe vejrtrækninger, sund og nærende mad, aktivitet og nærvær med de mennesker, jeg holder af, er rigtig selvforkælelse. Jeg kobler også gerne af med 10-15 minutters meditation på min yogamåtte hver morgen, inden jeg tager videre. Det giver en god ro fra start. 

Hvordan ser din hudplejerutine ud morgen og aften?

Hver morgen bruger jeg en face mist og serum og så en fugtighedscreme i ansigtet. Efter bad sørger jeg for at smøre mig ind i en god body lotion, og er generelt glad for Balancing Nurture Body Lotion. Om aftenen renser jeg min hud med renseskum og lunkent vand, hvorefter jeg igen anvender serum og eventuelt en natcreme.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Det har jeg gjort siden jeg var helt ung, da min kære faster altid har lært mig, at jeg skal være opmærksom på de potentielle hormonforstyrrende stoffer, der kan være i hudplejeprodukter. Derfor har jeg fået ind fra barnsben, at jeg altid skal bruge produkter uden uønsket kemi.

Hvad er dit must-have produkt?

Min hudtype er en kombinationstype med enkelte tørre områder og enkelte mere olierede områder. Derfor er mit must-have produkt en all-around god fugtighedscreme til ansigtet.

Jeg hedder Lisa, er 26 år gammel og bor i København. Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut. Derudover har jeg min egen virksomhed “Fromwhereimove” hvor jeg tilbyder coaching og programlægning til alle der ønsker at få hjælp med deres løbetræning eller kombinationen af løbe- og styrketræning. Bevægelse og træning er ikke bare en kæmpe del af mit arbejde, men også en stor del af min fritid - især løbetræning. Jeg elsker at kombinere hård præstationsrettet træning med blødere former for bevægelse som yoga og meditation. Velvære er nemlig en kæmpe værdi for mig, og derfor går jeg meget op i daglige selvkærlige handlinger og vaner. Hudpleje er en af disse ting, som er vigtigt for mig rent velværemæssigt.

"Hudpleje er en af disse ting som er vigtigt for mig velværemæssigt"

Hvad er selvforkælelse for dig?

At være bevidst, tilstedeværende og nærværende i min hverdag, så jeg altid kan mærke efter, hvad jeg har brug for i en given periode. Det kan nemlig skifte fra periode til periode. Men dybe vejrtrækninger, sund og nærende mad, aktivitet og nærvær med de mennesker, jeg holder af, er rigtig selvforkælelse. Jeg kobler også gerne af med 10-15 minutters meditation på min yogamåtte hver morgen, inden jeg tager videre. Det giver en god ro fra start. 

Hvordan ser din hudplejerutine ud morgen og aften?

Hver morgen bruger jeg en face mist og serum og så en fugtighedscreme i ansigtet. Efter bad sørger jeg for at smøre mig ind i en god body lotion, og er generelt glad for Balancing Nurture Body Lotion. Om aftenen renser jeg min hud med renseskum og lunkent vand, hvorefter jeg igen anvender serum og eventuelt en natcreme.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Det har jeg gjort siden jeg var helt ung, da min kære faster altid har lært mig, at jeg skal være opmærksom på de potentielle hormonforstyrrende stoffer, der kan være i hudplejeprodukter. Derfor har jeg fået ind fra barnsben, at jeg altid skal bruge produkter uden uønsket kemi.

Hvad er dit must-have produkt?

Min hudtype er en kombinationstype med enkelte tørre områder og enkelte mere olierede områder. Derfor er mit must-have produkt en all-around god fugtighedscreme til ansigtet.

LISAS FAVORITTER