Hudpleje der gør en forskel

Med #KlubLYKKE medlem, Nadja

Jeg hedder Nadja, og jeg er 32 år gammel. Jeg er studerende, men holder lige nu pause fra mit studie for at barsle med min søn, som netop er blevet ét år gammel. Jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i ni år. Vi har dog kendt hinanden i en del flere år, da han var min allerførste kæreste i mine ungdomsår. Der skulle bare gå 10 år før vi fandt hinanden igen. Jeg elsker hudpleje, skønhedsbehandlinger og diverse ting, der kan hjælpe mig med at opnå de resultater, jeg drømmer om.

Har du nogle råd til at få mere selvforkælelse ind i hverdagen?

Mit bedste råd er at bede om hjælp. Ofte glemmer man sig selv, fordi man har fået bygget en eller anden forestilling op om, at man kan klare hele verden selv, eller at man er uundværlig for, at det hele kører på skinner. Det er man sjældent, og man hverken kan eller skal klare alt i hverdagen selv. De fleste har en rigtig sød partner eller omgangskreds, der gerne vil hjælpe til, hvis blot man rækker ud. Om det så er at få passet hund eller børn en aften for at tage i biografen.

Eller at nogle andre sørger for madlavning eller rengøring, så man kan tage en time til yoga. Eller løbe en tur - eller bare have 15 minutter med en ansigtsmaske, hvor der ikke er nogen, der kræver noget af en. Det kommer fuldstændig an på, hvad der er selvforkælelse for dig.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Jeg har faktisk gået op i hudpleje det meste af mit liv. Jeg kan huske, at jeg som barn mixede min egen creme ud af min mors forskellige produkter. Så det har nok været en god blanding af noget dagcreme, natcreme, bodylotion og Helosan. Det med ikke at ane hvad jeg laver, går igen senere, da jeg som 16-17-årig begyndte at komme i skønhedssaloner. Det var mest, så jeg kunne lure af, hvordan en behandling blev udført, for at gå hjem og købe ind til en lignende behandling, og så gøre det selv fremover. Uden at have den fjerneste viden om teknik eller produkter. Det var derfor helt naturligt, at jeg startede på at uddanne mig til kosmetiker efter 10. klasse.

Jeg færdiggjorde desværre ikke uddannelsen, men min interesse for hudpleje og alt beauty-relateret blev ikke mindre af den grund. Så jeg fortsatte med at lave negle og fjerne hår på mig selv og mine veninder, og endte også med at have min egen skønhedssalon i fem år. Dog med eksamensbeviser på de behandlinger jeg udførte.

Hvad er din hudtype?

Min hudtype er tør. Den bliver enormt hurtigt påvirket af vejret, og jeg kan tydeligt se, hvis ikke jeg får givet den nok fugt. Så kvitterer den med små knopper i t-zonen.

Har du døjet med nogle særlige hudproblemer?

For en del år siden oplevede jeg pludseligt, at min hud slog ud omkring min næse. Den blev rød, knoppet, tør og meget irriteret. Jeg fandt ud af, at det var perioral dermatitis, og jeg er meget sikker på, at lidelsen kom sig af nogle hudplejeprodukter, der indeholdt nogle krasse æteriske olier.

Jeg stoppede naturligvis med produkterne, men den periorale dermatitis var kommet for at blive, og var noget jeg skulle døje med mange år fremefter.

Hvordan behandler du det?

Jeg har prøvet utallige produkter mod lidelsen. Nogle med en smule virkning, andre med ingen. Jeg havde egentlig bare lært at leve med, at være ekstra tør og rød omkring næsen.Så da jeg falder over hudplejeprodukterne fra LYKKEGAARD, er det ikke med henblik på min periorale dermatitis. Jeg bliver blot, først og fremmest, fanget af det lækre design, dernæst det naturlige indhold, alle certificeringerne og at de er dansk produceret. Jeg har skiftet lidt mellem forskellige hudpleje-brands de seneste år, men fælles er, at jeg går op i, at de er fremstillet af naturlige produkter, ikke indeholder parfume, er dansk produceret og at emballagen er fremstillet af genanvendt materiale.

"Og så ved jeg ikke, hvordan den har hjulpet min periorale dermatitis, men allerede dagen efter var huden omkring min næse slet ikke ligeså irriteret, som den plejede, og efter en lille uge var der slet ikke noget at se.

Jeg er stadig lidt målløs over virkningen, men jeg nyder virkelig ikke at være bevidst om min næse hele tiden, som var så øm og irriteret.

Hvilken rutine anbefaler du til andre, der døjer med samme problem?

Hvis du også døjer med perioral dermatitis, vil jeg helt klart anbefale dig at give REFRESHING Facial Cleansing Foam et forsøg, og så fugte rigtig godt. Personligt består min morgenrutine af afrensning med renseskum, fugt med hyaluronsyre og derefter dagcreme, hvor jeg eventuelt blander lidt BB-creme i, hvis jeg synes jeg behovet er der den dag.Ved min aftenrutine starter jeg med at rense øjenmakeup af med face tonic.

Herefter renser jeg hele mit ansigt med renseskum, hvorefter jeg fugter med hyaluronsyre og påfører natcreme til slut. Nu hvor sommeren er forbi, begynder jeg at tilføre to dråber Self-Tan Drops til min natcreme, for at forlænge sommerkuløren lidt.Ud over min morgen- og aftenrutine anvender jeg skrubbemaske 1-2 gange om ugen i badet. Her renser jeg igen med renseskummen, og påfører masken som kan sidde og virke mens jeg vasker hår.

Har du et hemmeligt beauty trick?

Det er måske ikke så hemmeligt, men meget virkningsfuldt. Det er at holde nallerne væk. Og her snakker jeg ikke om en gaod massage eller ansigtsyoga, for det er de vigtige berøringer. Jeg snakker om pilfingrene der gerne vil trykke og pille i den mindste knop, der ellers ikke var noget særligt, men når pilfingrene har været i gang, er den knop ikke uden betydning mere, og den er meget lang tid om at forsvinde igen.

Hvad er det bedste tip, du har fået til hudpleje?

Mit bedste tip er noget så simpelt som at rense to gange.Min skønhedssalon lå i en frisørsalon, og jeg holdt meget af at observere frisørerne arbejde, når jeg selv havde en pause i mit eget arbejde. Her hører jeg endnu engang frisøren rådgive sin kunde om at anvende shampoo to gange, som jeg har hørt så mange gange før, og som jeg også selv er begyndt på hjemme i badet. Denne gang slår det mig bare, hvorfor jeg ikke også renser mit ansigt to gange. Det giver så god mening, at første omgang rens renser skidt og produkter væk, anden omgang renser i dybden, og det er her, håret eller huden bliver ren. Det gør en mærkbar forskel for min hud, og jeg har gjort det lige siden.

Jeg hedder Nadja, og jeg er 32 år gammel. Jeg er studerende, men holder lige nu pause fra mit studie for at barsle med min søn, som netop er blevet ét år gammel. Jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i ni år. Vi har dog kendt hinanden i en del flere år, da han var min allerførste kæreste i mine ungdomsår. Der skulle bare gå 10 år før vi fandt hinanden igen. Jeg elsker hudpleje, skønhedsbehandlinger og diverse ting, der kan hjælpe mig med at opnå de resultater, jeg drømmer om.

Min beauty-hylde er lang, og listen over skønhedsprodukter og gadgets jeg bare må eje er endnu længere. Senest har jeg købt rose buds, og mit næste køb bliver face cups. Jeg elsker at sætte mig grundigt ind i det, jeg køber, og jeg kan komme til at tale længe og begejstret om en eller anden ingrediens eller et beauty tool, der kan noget helt unikt.

 Eller at nogle andre sørger for madlavning eller rengøring, så man kan tage en time til yoga. Eller løbe en tur - eller bare have 15 minutter med en ansigtsmaske, hvor der ikke er nogen, der kræver noget af en. Det kommer fuldstændig an på, hvad der er selvforkælelse for dig.

Har du nogle råd til at få mere selvforkælelse ind i hverdagen?

Mit bedste råd er at bede om hjælp. Ofte glemmer man sig selv, fordi man har fået bygget en eller anden forestilling op om, at man kan klare hele verden selv, eller at man er uundværlig for, at det hele kører på skinner. Det er man sjældent, og man hverken kan eller skal klare alt i hverdagen selv. De fleste har en rigtig sød partner eller omgangskreds, der gerne vil hjælpe til, hvis blot man rækker ud. Om det så er at få passet hund eller børn en aften for at tage i biografen.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Jeg har faktisk gået op i hudpleje det meste af mit liv. Jeg kan huske, at jeg som barn mixede min egen creme ud af min mors forskellige produkter. Så det har nok været en god blanding af noget dagcreme, natcreme, bodylotion og Helosan.
Det med ikke at ane hvad jeg laver, går igen senere, da jeg som 16-17-årig begyndte at komme i skønhedssaloner. Det var mest, så jeg kunne lure af, hvordan en behandling blev udført, for at gå hjem og købe ind til en lignende behandling, og så gøre det selv fremover. Uden at have den fjerneste viden om teknik eller produkter.Det var derfor helt naturligt, at jeg startede på at uddanne mig til kosmetiker efter 10. klasse. 

Jeg færdiggjorde desværre ikke uddannelsen, men min interesse for hudpleje og alt beauty-relateret blev ikke mindre af den grund. Så jeg fortsatte med at lave negle og fjerne hår på mig selv og mine veninder, og endte også med at have min egen skønhedssalon i fem år. Dog med eksamensbeviser på de behandlinger jeg udførte.

Jeg færdiggjorde desværre ikke uddannelsen, men min interesse for hudpleje og alt beauty-relateret blev ikke mindre af den grund. Så jeg fortsatte med at lave negle og fjerne hår på mig selv og mine veninder, og endte også med at have min egen skønhedssalon i fem år. Dog med eksamensbeviser på de behandlinger jeg udførte.

Hvad er din hudtype?

Min hudtype er tør. Den bliver enormt hurtigt påvirket af vejret, og jeg kan tydeligt se, hvis ikke jeg får givet den nok fugt. Så kvitterer den med små knopper i t-zonen.

Har du døjet med nogle særlige hudproblemer?

For en del år siden oplevede jeg pludseligt, at min hud slog ud omkring min næse. Den blev rød, knoppet, tør og meget irriteret. Jeg fandt ud af, at det var perioral dermatitis, og jeg er meget sikker på, at lidelsen kom sig af nogle hudplejeprodukter, der indeholdt nogle krasse æteriske olier. 

Jeg stoppede naturligvis med produkterne, men den periorale dermatitis var kommet for at blive, og var noget jeg skulle døje med mange år fremefter.

Hvordan behandler du det?

Jeg har prøvet utallige produkter mod lidelsen. Nogle med en smule virkning, andre med ingen. Jeg havde egentlig bare lært at leve med, at være ekstra tør og rød omkring næsen.Så da jeg falder over hudplejeprodukterne fra LYKKEGAARD, er det ikke med henblik på min periorale dermatitis. Jeg bliver blot, først og fremmest, fanget af det lækre design, dernæst det naturlige indhold, alle certificeringerne og at de er dansk produceret. Jeg har skiftet lidt mellem forskellige hudpleje-brands de seneste år, men fælles er, at jeg går op i, at de er fremstillet af naturlige produkter, ikke indeholder parfume, er dansk produceret og at emballagen er fremstillet af genanvendt materiale. 

"Og så ved jeg ikke, hvordan den har hjulpet min periorale dermatitis, men allerede dagen efter var huden omkring min næse slet ikke ligeså irriteret, som den plejede, og efter en lille uge var der slet ikke noget at se. Jeg er stadig lidt målløs over virkningen, men jeg nyder virkelig ikke at være bevidst om min næse hele tiden, som var så øm og irriteret.

Hvordan behandler du det?

Jeg har prøvet utallige produkter mod lidelsen. Nogle med en smule virkning, andre med ingen. Jeg havde egentlig bare lært at leve med, at være ekstra tør og rød omkring næsen. Så da jeg falder over hudplejeprodukterne fra LYKKEGAARD, er det ikke med henblik på min periorale dermatitis. Jeg bliver blot, først og fremmest, fanget af det lækre design, dernæst det naturlige indhold, alle certificeringerne og at de er dansk produceret. Jeg har skiftet lidt mellem forskellige hudpleje-brands de seneste år, men fælles er, at jeg går op i, at de er fremstillet af naturlige produkter, ikke indeholder parfume, er dansk produceret og at emballagen er fremstillet af genanvendt materiale.

Alt dette og mere til kunne jeg få i produkterne fra LYKKEGAARD, og derfor var jeg solgt med det samme. At det så skulle vise sig, at renseskummen ville have en kæmpe virkning på min periorale dermatitis, havde jeg slet ikke regnet med. Men allerede da jeg fik den i hænderne, og ikke mindst i ansigtet første gang, kunne jeg fornemme, at den var noget særligt. Den er cremet og mild, som jeg ikke har set det før. Jeg synes ellers, at renseskum har tendens til at udtørre en del, men det gør LYKKEGAARDs slet ikke, samtidig med at den stadig er enormt effektiv.

Alt dette og mere til kunne jeg få i produkterne fra LYKKEGAARD, og derfor var jeg solgt med det samme.At det så skulle vise sig, at renseskummen ville have en kæmpe virkning på min periorale dermatitis, havde jeg slet ikke regnet med. Men allerede da jeg fik den i hænderne, og ikke mindst i ansigtet første gang, kunne jeg fornemme, at den var noget særligt. Den er cremet og mild, som jeg ikke har set det før. Jeg synes ellers, at renseskum har tendens til at udtørre en del, men det gør LYKKEGAARDs slet ikke, samtidig med at den stadig er enormt effektiv.

"Og så ved jeg ikke, hvordan den har hjulpet min periorale dermatitis, men allerede dagen efter var huden omkring min næse slet ikke ligeså irriteret, som den plejede, og efter en lille uge var der slet ikke noget at se. Jeg er stadig lidt målløs over virkningen, men jeg nyder virkelig ikke at være bevidst om min næse hele tiden, som var så øm og irriteret.

Hvilken rutine anbefaler du til andre, der døjer med samme problem?

Hvis du også døjer med perioral dermatitis, vil jeg helt klart anbefale dig at give REFRESHING Facial Cleansing Foam et forsøg, og så fugte rigtig godt. Personligt består min morgenrutine af afrensning med renseskum, fugt med hyaluronsyre og derefter dagcreme, hvor jeg eventuelt blander lidt BB-creme i, hvis jeg synes jeg behovet er der den dag.
Ved min aftenrutine starter jeg med at rense øjenmakeup af med face tonic. 

Har du et hemmeligt beauty-trick?

Det er måske ikke så hemmeligt, men meget virkningsfuldt. Det er at holde nallerne væk. Og her snakker jeg ikke om en god massage eller ansigtsyoga, for det er de vigtige berøringer. Jeg snakker om pilfingrene der gerne vil trykke og pille i den mindste knop, der ellers ikke var noget særligt, men når pilfingrene har været i gang, er den knop ikke uden betydning mere, og den er meget lang tid om at forsvinde igen.

Herefter renser jeg hele mit ansigt med renseskum, hvorefter jeg fugter med hyaluronsyre og påfører natcreme til slut. Nu hvor sommeren er forbi, begynder jeg at tilføre to dråber Self-Tan Drops til min natcreme, for at forlænge sommerkuløren lidt.Ud over min morgen- og aftenrutine anvender jeg skrubbemaske 1-2 gange om ugen i badet. Her renser jeg igen med renseskummen, og påfører masken som kan sidde og virke mens jeg vasker hår.

Har du et hemmeligt beauty trick?

Det er måske ikke så hemmeligt, men meget virkningsfuldt. Det er at holde nallerne væk. Og her snakker jeg ikke om en gaod massage eller ansigtsyoga, for det er de vigtige berøringer. Jeg snakker om pilfingrene der gerne vil trykke og pille i den mindste knop, der ellers ikke var noget særligt, men når pilfingrene har været i gang, er den knop ikke uden betydning mere, og den er meget lang tid om at forsvinde igen.

Hvad er det bedste tip, du har fået til hudpleje?

Mit bedste tip er noget så simpelt som at rense to gange. Min skønhedssalon lå i en frisørsalon, og jeg holdt meget af at observere frisørerne arbejde, når jeg selv havde en pause i mit eget arbejde. Her hører jeg endnu engang frisøren rådgive sin kunde om at anvende shampoo to gange, som jeg har hørt så mange gange før, og som jeg også selv er begyndt på hjemme i badet. Denne gang slår det mig bare, hvorfor jeg ikke også renser mit ansigt to gange. Det giver så god mening, at første omgang rens renser skidt og produkter væk, anden omgang renser i dybden, og det er her, håret eller huden bliver ren. Det gør en mærkbar forskel for min hud, og jeg har gjort det lige siden.

BLOGGENS ANBEFALINGER