Kunsten i at genfinde fugtbalancen

Med #ClubLYKKE medlem, Kristin

Mit navn er Kristin. Jeg har voksne børn. Både min mand og jeg arbejder med ledelse – og vores arbejdsuge er ofte travl. Vi dyrker en del motion – jeg løber, styrketræner, dyrker yoga og dans. Jeg spiser sundt – og ææælsker også god kaffe, ost, chokolade og vin. Hudpleje er en del af min daglige rutine – ligesom min træning.

Hvad er selvforkælelse for dig?

Oplevelser, rejser med familie og venner – eller tid med mig selv på en god gåtur eller med mit strikketøj.

Har du nogle råd til at få mere selvforkælelse ind i hverdagen?

Jeg er sådan en, der helst skal ordne de ting jeg ’bør’ ordne, før jeg gør det, som jeg egentlig har allermest lyst til. Jeg har derfor valgt, at øve mig i at vende det rundt. På den måde kan jeg nemmere prioritere det, der gør mig glad.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Jeg har faktisk altid passet på min hud og plejet den. Det er blevet en fast del af min morgen- og aften-rutine.

Hvad er din hudtype?

Jeg har sensitive hud, der forekommer sart og nogle gange også tør og rød. Derudover har jeg også tendens til at få uren hud. Som ung havde jeg ikke rigtig udfordringer med uren hud. Det kom først efter, at jeg fik børn – og det har varet ved indtil overgangsalderen.

Har du døjet med nogle særlige hudproblemer?

Uren hud (ofte ret store og ømme bumser, der typisk lå ’under’ huden) og rødme.

Hvordan behandler du din hud?

Jeg har altid sørget for at holde min rutine med hudpleje. Både morgen og aften. Jeg holder mig altid til den samme serie og producent, så produkterne kan virke sammen. Jeg har dog skiftet produkter gennem årene.

Hvilke produkter har gjort en forskel?

For 1½-2 års tid siden begyndte jeg at lede efter et nyt mærke, en ny producent. Jeg ledte efter et dansk mærke, der er produceret med respekt for naturen. Jeg oplevede, at med det mærke jeg brugte på det tidspunkt, havde jeg brug for flere forskellige produkter for at holde min hud pæn. Og de enkelte produkter var tilmed dyre hver for sig. Så faldt jeg over LYKKEGAARD Care og besluttede mig for at prøve deres ’Startpakke hudplejesæt – Rens og fugt’.

Hvor længe gik der før du kunne se en forskel?

Jeg var fra dag ét begejstret for den naturlige duft i LYKKEGAARD's produkter og efter bare en måned kunne jeg mærke en reel forskel på min hud. Den urene hud var allerede på retur, men nu er rødmen og tør hud også helt slut. Reelt behøver jeg nu slet ikke andre produkter end rens og fugt, men jeg forkæler nu gerne mig selv med ekstra produkter. F.eks. er jeg glad for også at bruge MICELLAR 3in1 Face Tonic og AGE GRACEFULLY Hyaluronic Acid Power Cream.

Hvilken rutine anbefaler du til andre, der døjer med samme problem?

Jeg mener, det er vigtigt at holde rutinen – både morgen og aften. Men måske jeg faktisk nogle gange har brugt produkter, som ikke var de rigtige for min hud. Jeg tænker, om det måske var derfor, min hud nogle gange blev tør og rødmede – fordi jeg brugte nogle ret skrappe produkter i forsøget på at få bugt med den urene hud.

Hvordan ser din hudplejerutine ud? Morgen og aften.

Det er det samme jeg gør morgen og aften. Jeg vasker først mit ansigt med REFRESHING Facial Cleansing Foam og fugter derefter huden med henholdsvis ANTI-POLLUTION Protective Face Cream og REVITALIZING Moisture Night Cream.

Hvad er det bedste tip, du har fået til hudpleje?

For en del år siden, anbefalede min læge, at jeg prøvede nogle mindre drøje og udtørrende produkter. På den måde gav jeg min hud en chance for, at genfinde en god fugtbalance.

Hvad er et produkt du ikke kan undvære?

Jeg vil ikke undvære hverken rens eller frugt. Jeg er derfor meget afhængig af REFRESHING Facial Cleansing Foam og MICELLAR 3in1 Face Tonic, som skånsomt fjerner make-up, renser og fugter min hud samt indeholder antioxidanter, som fjerner ophobninger af forurening. De er meget milde, uden duft og allergi certificeret.

Hvad er vigtigt for dig når du vælger hudpleje?

Jeg vil helst købe hudplejeprodukter, der er dansk produceret og som har respekt for naturen. Derudover skal det naturligvis passe til netop min hud.

Mit navn er Kristin. Jeg har voksne børn. Både min mand og jeg arbejder med ledelse – og vores arbejdsuge er ofte travl. Vi dyrker en del motion – jeg løber, styrketræner, dyrker yoga og dans. Jeg spiser sundt – og ææælsker også god kaffe, ost, chokolade og vin. Hudpleje er en del af min daglige rutine – ligesom min træning.

Hvad er selvforkælelse for dig?

Oplevelser, rejser med familie og venner – eller tid med mig selv på en god gåtur eller med mit strikketøj.

Har du nogle råd til at få mere selvforkælelse ind i hverdagen?

Jeg er sådan en, der helst skal ordne de ting jeg ’bør’ ordne, før jeg gør det, som jeg egentlig har allermest lyst til. Jeg har derfor valgt, at øve mig i at vende det rundt. På den måde kan jeg nemmere prioritere det, der gør mig glad.

Hvornår begyndte du at gå op i hudpleje og hvorfor?

Jeg har faktisk altid passet på min hud og plejet den. Det er blevet en fast del af min morgen- og aften-rutine.

Hvad er din hudtype?

Jeg har sensitive hud, der forekommer sart og nogle gange også tør og rød. Derudover har jeg også tendens til at få uren hud. Som ung havde jeg ikke rigtig udfordringer med uren hud. Det kom først efter, at jeg fik børn – og det har varet ved indtil overgangsalderen.

Har du døjet med nogle særlige hudproblemer?

Uren hud (ofte ret store og ømme bumser, der typisk lå ’under’ huden) og rødme.

Hvordan behandler du din hud?

Jeg har altid sørget for at holde min rutine med hudpleje. Både morgen og aften. Jeg holder mig altid til den samme serie og producent, så produkterne kan virke sammen. Jeg har dog skiftet produkter gennem årene.

Hvilke produkter har gjort en forskel?

For 1½-2 års tid siden begyndte jeg at lede efter et nyt mærke, en ny producent. Jeg ledte efter et dansk mærke, der er produceret med respekt for naturen. Jeg oplevede, at med det mærke jeg brugte på det tidspunkt, havde jeg brug for flere forskellige produkter for at holde min hud pæn. Og de enkelte produkter var tilmed dyre hver for sig. Så faldt jeg over LYKKEGAARD Care og besluttede mig for at prøve deres ’Startpakke hudplejesæt – Rens og fugt’.

Hvor længe gik der før du kunne se en forskel?

Jeg var fra dag ét begejstret for den naturlige duft i LYKKEGAARD's produkter og efter bare en måned kunne jeg mærke en reel forskel på min hud. Den urene hud var allerede på retur, men nu er rødmen og tør hud også helt slut. Reelt behøver jeg nu slet ikke andre produkter end rens og fugt, men jeg forkæler nu gerne mig selv med ekstra produkter. F.eks. er jeg glad for også at bruge MICELLAR 3in1 Face Tonic og AGE GRACEFULLY Hyaluronic Acid Power Cream.

Hvilken rutine anbefaler du til andre, der døjer med samme problem?

Jeg mener, det er vigtigt at have en fast hudplejerutine, hvor man renser ansigtet både morgen og aften. Dog, er det vigtigt at finde nogle produkter, som egner sig til sin hud. Dette har jeg f.eks. haft problemer med, da jeg har brugt produkter, som ikke var de rigtige for min hud. Det kan måske være årsagen til, at jeg har haft problemer med tør og rødmende hud. Det har været alt for skrappe produkter, som jeg troede kunne reducere den urene hud.

Hvordan ser din hudplejerutine ud? Morgen og aften.

Det er det samme jeg gør morgen og aften. Jeg vasker først mit ansigt med REFRESHING Facial Cleansing Foam og fugter derefter huden med henholdsvis ANTI-POLLUTION Protective Face Cream og REVITALIZING Moisture Night Cream.

Hvad er det bedste tip, du har fået til hudpleje?

For en del år siden, anbefalede min læge, at jeg prøvede nogle mindre drøje og udtørrende produkter. På den måde gav jeg min hud en chance for, at genfinde en god fugtbalance.

Hvad er et produkt du ikke kan undvære?

Jeg vil ikke undvære hverken rens eller frugt. Jeg er derfor meget afhængig af REFRESHING Facial Cleansing Foam og MICELLAR 3in1 Face Tonic, som skånsomt fjerner make-up, renser og fugter min hud samt indeholder antioxidanter, som fjerner ophobninger af forurening. De er meget milde, uden duft og allergi certificeret. 

Hvad er vigtigt for dig når du vælger hudpleje?

Jeg vil helst købe hudplejeprodukter, der er dansk produceret og som har respekt for naturen. Derudover skal det naturligvis passe til netop min hud.

BLOGGENS ANBEFALINGER